• 095/378-5663
  • Email brillbird@brillbird.com.hr

MI SMO BRILLBIRD HRVATSKA

Ponosna tvrtka što smo izabrani predstavljati BRILLBIRD brend u Hrvatskoj i učiniti ga pristupačnim hrvatskim dizajnerima noktiju.

Tko je BRiLLBIRD?

BRiLLBIRD je poznati brend u Europi i šire, specijaliziran za proizvodnju visokokvalitetnih profesionalnih proizvoda  namjenjenih stilistima noktiju. Pokrenut je u Mađarskoj, vodećoj zemlji noktiju. Izvrsni povratak u pogledu kvalitete i imidža privukao je najtalentirane umjetnice noktiju poput Anite Podoba, Nikolette Ban, Zsuzsanne Lakatos, Bettine Marton i Agnes Majoros koje su se odlučile upustiti u ovu avanturu integrirajući International Master Trainers tim. Svoju stručnost predložile su sudjelujući u razvoju visoko učinkovitih i inovativnih proizvoda koji zadovoljavaju očekivanja stilista za nokte. Te su veleposlanice uvelike pridonijele ugledu BRiLLBIRD-a zahvaljujući brojnim pobjedama na međunarodnim natjecanjima poput londonske Nailympie, natjecateljske izvrsnosti na terenu.

Stigavši s procvatom 2012. godine u Hrvatsku, marka BRiLLBIRD doživjela je meteorski porast na polju noktiju. U samo nekoliko godina BRiLLBIRD je stekao solidnu reputaciju kako zbog kvalitete svojih proizvoda, tako i zbog usavršavanja, te je oko sebe okupio međunarodnu zajednicu stilista za nokte za koje je BRiLLBIRD izvor inspiracije.

VISOKOKVALITETNI PROIZVODI

Kako bi udovoljili željama svojih kupaca, BRiLLBIRD stilistima za nokte nudi liniju prestižnih proizvoda koji udovoljavaju europskim standardima: jednofazni gradivni gelovi bez kiselina, visokokvalitetni lakovi, gel sjajne boje izrađene od prvoklasnih pigmenata, polutrajni lakovi za nokte nove generacije, starter setove, širok izbor ukrasa za ukrašavanje noktiju i sav pribor potreban u svijetu noktiju.

BRiLLBIRD je uspio stvoriti alkemiju nudeći zahtjevnim stilistima proizvode izvrsne kvalitete u kombinaciji s ekskluzivnim pakiranjem, koji  pritom ostaju dostupni cijenom.

Pored toga, BRiLLBIRD se nalazi u samom vrhu svjetske klase, a tajna je što BRiLLBIRD stalno inovira i nudi nove proizvode nekoliko puta godišnje, kako bi pratili najnovije trendove i profesionalcima olakšali posao.

Uvjerite se sami u vrhunsku kvalitetu i isprobajte BRiLLBIRD proizvode.

VIDI PONUDU

EDUKACIJSKI CENTAR IZVRSNOSTI

Kako bi udovoljili zahtjevima stilista za nokte koji se žele razvijati i napredovati, tim BRiLLBIRD-a Hrvatska dijeli svoje znanje. Naši edukatori redovito nude osnovne i napredne tečajeve u strukturi i Nail Art-u u svom edukacijskom centru.

Ne ustručavajte se kontaktirati nas. Članovi našeg tima su vam na raspolaganju te će vas vrlo rado savjetovati o našim proizvodima i kroz tečaj educirati o njihovom korišetnju.

Pogledajte sve naše edukacije.


EDUKACIJE

NAŠ TIM

Mi živimo naš posao

Ines Šuper
Ines ŠuperDirektorica
Renato Krasić
Renato KrasićMenadžer prodaje

MALOPRODAJNI DUĆANI

Trgovina 1
I.B.Mažuranić 48, Zagreb
095/378-5663

Radno vrijeme: pon-pet 09-17 h
Sub - ned- ZATVORENO