• 095/378-5663
  • Email brillbird@brillbird.com.hr

Jesenski Outfit i boje noktiju

Jesen svojim raznolikim bojama impresionira i inspirira gotovo sve. Istina, za sada nije previše sivo, ali karakteristični jesenski tonovi već su se pojavili, pa ćete možda poželjeti i da naši nokti zasjaju u tim nijansama. U ovom ćemo vam članku pokazati neke nokte s outfit idejama.

U jesen volimo crvenu, smeđu, bordo, plavu i sivu. Srećom, postoji beskonačan broj ovih nijansi u obliku gela i gela, tako da uvijek možemo pokazati neku raznolikost na noktima, čak i ako je, recimo, nova boja samo za jednu nijansu svjetlija ili tamnija od prethodne. To možemo učiniti i s odjećom. Ova jesen je za nas vrlo draga, pa možemo lijepo kombinirati ljetne i jesenske komade. Možemo odabrati ljetni outfit s jaknom i čizmama, ili suknju s pletenim džemperom, pa čak i tako se savršeno možemo identificirati s indijskim ljetom.

U našem izboru mladenka je očito vječna klasična crvena, jer je to boja koja se može izvući iz rukava u bilo koje doba godine i koja može postići elegantan ili čak klovnski efekt. Usput, savršeno se kombinira s gotovo bilo kojom bojom.
Bilo da je sve crno, crveno, bijelo s crvenim / bordo priborom, ruž izgleda savršeno.


Sljedeći ton, koji je još jedna značajka jeseni, je smeđa. U posljednje vrijeme smeđa je postala vrlo popularan izbor, jer postoji mnogo varijacija od svijetle do tamne. A hladnijeg jesenskog dana, šalica s vrućom čokoladom ili kakaom pokazat će vaše smeđe nokte.Nijanse plave i sive nisu tako daleko jedna na drugu, pa njihova kombinacija izgleda vrlo dobro zajedno.


Jedna od najvećih ovogodišnjih boja je vojna zelena boja koju jednostavno volimo. Izgleda lijepo kao prostirka, svijetla sa svjetlucavim lakom, moguće samo s kamenjem ili čak obojenim uzorkom.


 

Pridružite se zajednici BRiLLBIRD.
Njezina vrata otvorena su za sve koji s užitkom žele raditi svoj posao!

Kombinirajte svoju stručnost s našim proizvodima iznimne kvalitete kako bismo vam olakšali svakodnevni rad i kako biste vi u potpunosti ispunili očekivanja svojih kupaca.


VIDI PONUDU

I još jedan savjet

Nemojte stati na vrhu onoga što ste naučili.
Postoje i viši vrhovi koje možete osvojiti.
Nastavite s edukacijama kako biste se razlikovali i postali prepoznani među najboljima.


MALOPRODAJNI DUĆANI

Trgovina 1
I.B.Mažuranić 48, Zagreb
095/378-5663

Radno vrijeme: pon-pet 09-17 h
Sub - ned- ZATVORENO